Uzun Vadeli Kredi Veren Bankalar

Bireysel ihtiyaç kredilerine yönelik vade seçenekleri uzatılmış durumda. Ancak buna rağmen genel olarak 60 ay vade seçeneklerine yer verilmekte.
Kimi…

Bireysel ihtiyaç kredilerine yönelik vade seçenekleri uzatılmış durumda. Ancak buna rağmen genel olarak 60 ay vade seçeneklerine yer verilmekte.

Kimi vatandaşlar için 60 ay da yeterli olmuyor. Bunun için 120 ay vadeli kredi veren bankalar incelemeye alınıyor.

Bankaların belirli şartlar dahilinde uzun vadeli kredi olanaklarını sunması söz konusudur. Hepsinde de farklı kredi şartlarının olduğunu belirtmek gerek. Bazılarını örnek olarak sunmak gerekirse;

Ticari amaçla sunulan kredilerin 120 ay vadeye çıkarılması mümkün olmakta.
Ev tadilatını göz önünde bulundurarak Odeabank 120 vade kredilerinden faydalanabilirsiniz.
Ev ipotekleri çerçevesinde ise Akbank uzun vadeli kredileri değerlendirmeye alınabilir.
Yine ipotekler ile TEB üzerinden de uzun vadeli kredilere yer verilmekte.

72 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

72 ay kredi yapılandırma fırsatından neredeyse herkes faydalandı. Nitekim çoğu bankanın vade seçeneklerine yönelik esnek davrandığı açıktır.

Ödemelerde rahatlamak isteyenlerin de 72 ay yapılandırma tercihlerinde bulundukları açıktır. 72 ay yapılandırma hesaplama ise yine tüm bankalardan ifade edilmekte. Örnek verecek olursak bu bankalar arasında başı çeken İş Bankası şeklindedir.

72 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar 2019 yılında bir hayli artış gösterdi. Örneğin Garanti Bankası’da bunlar arasında yerini almıştır. Maksimum 50.000 TL değerinden ihtiyaç kredilerini duyurmaya devam ediyor.

Uygun faiz oranlarından müşterilerini karşılamakta. DenizBank 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi dışında 72 ay yapılandırmalarına da yer vermekte. İstediğiniz vade imkanları dahilinde kredi çekmenize izin veriliyor.

60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar 2019

Tüketicilerin rahatlıkla ödeme gerçekleştirmesi adına uzun vadeli kredi imkanlarına yer verilmiştir. 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi hesaplama yapmak isteyenlerin bu anlamda bankalardan tercihte bulunmaları bekleniyor.

Örnek verecek olursak 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar 2019 yılında QNB Finansbank ile başlıyor. Bankanın;

İhtiyaç kredilerine yönelik online başvuruları karşılaması söz konusudur.
60’ın yanı sıra 84 ay vade imkanlarını da duyurmakta.
Vade seçeneklerine göre hesaplamalardan faiz oranı incelemelerine geçmeniz esas alınmakta.
Şubelerden ise belirli evraklar ve teminatlar çerçevesinde krediler tanımlanır.
Garanti Bankası 120 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanlarına dahi ev sahipliği yapıyor. Bundan önce 60 aylık ihtiyaç kredilerine göz atılabilir. Öyle ki %1.34’ten başlayan faiz oranları ile hesaplamalara geçilmekte. Maksimum olarak 50.000 TL limitinden ihtiyaç kredilerinin çekilmesine izin verilmekte. Yine şartları dahilinde isteyenler DenizBank 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurularına da geçebilirler.

60 Ay Vadeli Kredi Veren Bankalar

60 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar 2019 yılında da tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Odeabank olarak ifade edilmekte.

Hatta ipoteklere göre 120 ay vade seçeneklerini dahi sunan bankalardan bir tanesidir. 120 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar genel anlamda teminatları göz önünde bulundurulur. Bu teminatların ise çoğunluklu gayrimenkul üzerine olması beklenir.

60 ay vadeli ihtiyaç kredisi VakıfBank kapsamında da sunulmakta. Kredi hesaplamalarına yönelik internet bankacılığından harekete geçmeniz de sağlanır. Arkasından yine hesaplamalar dahilinde AkBank ile TEB de değerlendirmeye alınabilir.

Ziraat Bankası 60 ay vadeli kredi taleplerine yönelik teminatları incelemeye almakta. Yani bankaların hangi şartlar altında kredi verdiklerini incelemeniz önemlidir.

60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi 2019

60 ay vadeli ihtiyaç kredisi hesaplama yapmak isteyenler AkBank’ı temel alabilir. Bireysel ihtiyaç kredilerinde vadeleri ön planda tutuyor.

Bunun hemen arkasından maksimum 50.000 TL’ye kadar ihtiyaçlara yönelik krediler tanımlanıyor.

60 ay vadeli olan kredilerin %1.30’dan başlayan faiz oranları ile hesaplamalarına geçilmekte. 72 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında da gösteriliyor. Devamında gelen TEB detayları ise;

En fazla 50.000 TL ihtiyaç kredisi limitlerine sahiptir.
Dosya masrafsız olacak şekilde uzun vadeli kredilerin tanımlanması söz konusudur.
%1.45’ten başlayan faiz oranları ile hesaplamalara gidiliyor.
İş Bankası 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi 2019 yılında da tüketicileri karşılamakta. Yine Odeabank ya da QNB FinansBank tercihlerinde de bulunabilirsiniz. Özellikle de FinansBank uzun vadeli kredileri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak DenizBank 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanlarını sunmaya devam etmekte.

Garanti Bankası 120 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi

120 ay vadeli ihtiyaç kredisi var mı sorularına evet yanıtı veriliyor. Örneğin DenizBank ya da Yapı Kredi kapsamında uzun vadeli kredi imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Bunlar arasında Garanti Bankası dikkat çekmekte. 72 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında da olduğu görülüyor. Arkasından 120 ay vadeli kredisi için maksimum 100.000 TL limitlerini de duyurmaya devam etmekte.

Aylık olarak ödemelerin sadece 1.379 TL olduğunu göreceksiniz. Özel olarak 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi hesaplama gibi 120 ay tercihlerine de geçilebilir. Aylık olarak %0,92 faiz oranından hesaplamalar yapılacaktır.

Nitekim hesaplamalarda sigorta primlerine yer verilmediğini belirtmek gerek. Tüm masrafları ile değerlendirmek isteyenlerin Garanti Bankası şubelerini ziyaret etmeleri gerekmekte. 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar 2019 yılında da yapılandırmaları üzerinden vadelerini arttırmış durumda.

60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Vakıfbank

60 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar 2019 yılında da listeler halinde tüketicilere sunuluyor. Örneğin bunlardan bir tanesi de Vakıfbank ihtiyaç kredisi olarak ifade edilmekte. İhtiyaç sahiplerinin nedenleri temel alınarak uzun vadeli kredilerin tanımlanması esas alınmakta. VakıfBank kredi faiz oranları ise vade seçeneklerine göre farklılık gösteriyor. Bunun için;

İnternet şubesinden kredi tutarı ile vade seçerek hesaplama yapılabilir.
VakıfBank şubelerinden görüşmelere geçerekte bilgi sahibi olabilirsiniz.
VakıfBank ihtiyaç kredisi limitinin maksimum 50.000 TL olarak duyurularına yer verilmiştir. Aynı zamanda internet şubesinden maksimum 48 vadeli seçeneklerini sunuyor.

Bu yüzden müşterilerin direk olarak en yakın şubelerden hesaplamalara geçmeleri daha doğru olacaktır. 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi 2019 yılında diğer bankaların şubelerinden de hesaplanarak kıyaslamalara gidilebilir.

Ziraat Bankası 60 Ay Vadeli Kredi

Ziraat Bankası kredi kampanyası için anından duyurulara yer verir. Gerek ihtiyaç gerekse konut kredileri için dönem dönem kampanyalarını sunmakta.

Ziraat Bankası kredi başvurusu yapmak isteyenler de başta kampanyaları göz önünde bulundurur.

Örneğin vade imkanları bunlar arasında yer almakta. 60 aya kadar vade seçeneklerini sunduğu kredi çeşidi ise genel olarak konut kredilerdir. Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları da vadeye bağlı olarak farklılık gösterir.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi için vade seçeneklerinden faydalanmak isteyenler ise teminatlarını sunmalıdır. Bunun dışında kefil taleplerinde dahi bulunmakta.

Şartlarına dikkat etmeniz halinde uzun vadeli olacak şekilde Ziraat Bankası kredi kampanyalarından faydalanmanız mümkün olacaktır.

Uzun Vadeli Kredi Nedir

Orta vaselina kredi nedir sorularına 48 ay yanıtı verilmekte. Hem ihtiyaç hem de konut kredilerinde 48 seçeneklerinin yaygın olarak ifade edilmesi söz konusudur.

Bunun arkasından kısa vadeli krediler nedir merak edenlere de 3 ya da 6 aylık olanlar gösterilir. Yine bireysel kredilerde kısa olanların daha fazla ilgç gördüğü açıktır.

Kredi hesaplama sırasında da tüketicilerin vadelere göz attıkları biliniyor. Vade süresi artış gösterdikçe faiz oranlarında da yükselme meydana geliyor.

Orta ve uzun vadeli krediler sonucunda ödenecek olan toplam tutar daha fazla olmakta. 60, 72 ya da maksimum 120 şeklinde de uzun vadelere yer verilir. Bu vade imkanlarına ev sahipliği yapan bankalar ise;

VakıfBank
 Odeabank
AkBank
TEB

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap