SinopluKoca

Hotmail Hesap Oturum Açma – Hotmail Giriş – Hotmail MSN Aç

Hotmail Hesap Oturum Açma – Hotmail Giriş – Hotmail MSN Aç. Son zamanlarda çok daha yaygın olarak görünen haberleşme ve iletişim yollarından bir tanesi de e-posta kullanımıdır. Bu nedenle de çok yaygın olarak kullanılmaktadır. İki adet kullanılan ve dünya üzerinde en çok tercih edilenleri de Gmail ve Hotmail olarak bilinmektedir. Bu mail sağlayıcılardan ister isim soyismi bilgileriniz ile isterseniz de farklı kullanıcı adlarıyla bir mail hesabı oluşturabilirsiniz. Burada Hotmail Giriş ile ilgili bilgiler verilecektir.

Hotmail hesap oturum açma işlemine başlamadan önce mail dendiğinde ilk akla gelen msn adresi mi diye sorulduğunu görmekteyiz. Durum böyle olunca da bu konuda yapılması gerekenler işlem adımları olarak aşağıda bulabilirsiniz. Aslında bakıldığında MSN aç diye aratıp yine Microsoft Messenger olarak bilinen sayfa karşımıza çıkacaktır. Buradan hotmail giriş işlemleri yapılabilmektedir.

Hotmail Hesap Oturum Açma

Hotmail Hesap Açma İşlemleri

Hotmail Hesap açma işlemleri için öncelikle yeni bir web sayfası açarak hotmail aç ya da Hotmail MSN aç dendiğinde karşınıza çıkacak olan sayfa da microsoft Messenger adresine girebilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan yeni hesap aç adımlarını takip ederek sizde yeni bir MSN hesabı açabilirsiniz. Burada kullanıcı adı ve şifresi belirleyerek hesap açma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu kullanıcı adı ve şifre adımlarını mutlaka bir yere kaydetmeyi unutmayınız. Daha sonraki girişlerde ihtiyacınız olabilir.

Yukarıdaki işlemleri gerçekleştirdiğinizde artık siz de hotmail giriş yap butonu ilehem mail hesabınıza hem de msn giriş sayfanıza erişim sağlayabilirsiniz. Oluşturduğunuz hotmail hesabını gerekli yerlerde kullanabilir ve aynı zamanda MSN’in farklı uygulamaları için giriş yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Kullanımı ve hesap açma işlemleri gayet basit bir şekilde gerçekleşmektedir. Sadece 5 dakikanızı ayırarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Hotmail Skype Hesabı Oluşturma

Hotmail Skype Hesabı Oluşturma

Kayıt yaparak her iki hesaba da erişim sağlayabilirsiniz. Bunun için microsoft hesabınızı Skype hesabınıza bağlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken microsoft hesabınızın giriş bilgilerinizi, skype kaydı yaparken doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir. Yoksa yanlış giriş sonucunda hesap doğrulama kodunuz size ulaşmaz ve kaydınızı tamamlayamazsınız. MSN Skype hesap açma işlemi de bakıldığında kolay gerçekleşen işlemlerden biri olarak bilinmektedir. Adımları takip ederek kolayca hesap açabilirsiniz.

Skype uygulamasını bilgisayarınız ya da mobil telefonunuza uygulama yükleyerek erişim sağlayabilirsiniz. Bu uygulamayı yükleyip kurduktan sonra karşınıza çıkacak olan adımları takip ederek kayıt işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Size sunulan seçenekler arasından microsoft hesabı ile oturum aç kısmını seçerek daha önce almış olduğunuz hotmail adresi ile oturum açma işlemini yapabilirsiniz.

Hotmail Şifre Değiştirme İşlemleri

Hotmail Şifre Değiştirme İşlemleri

Hotmail şifre değiştirme işlemleri hotmail giriş işlemi kadar kolay bir işlem olmaktadır. Bunun için yapmanız gereken hotmail giriş yap diye aratarak hotmail hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonrasında giriş yaptığınızda yukarıda yer alan menüden ayarlar kısmına giriş yapmanız gerekmektedir. Burada yer alan gizlilik ve güvenlik aşamasından şifre değiştirme işleminiz için karşınıza çıkacak olan panelden işlem yapabilirsiniz.

Hotmail giriş yaptıktan sonra bu işlemi birkaç dakikada gerçekleştirebilirsiniz. İlk başta sizden istenen eski şifrenizi gireceğiniz yeri doldurmak sonrasında da yer alan iki panele belirleyeceğiniz şifreyi girmek olacaktır. Eğer ilk kayıt olduğunuzda güvenlik sorgulaması olarak kimlik doğrulama gerçekleşmişse burada mobil telefonunuza ya da alternatif bir e-posta adresine doğrulama kodu gelecek ve sonrasında şifreniz değişmiş olacaktır. Bu aşamada eğer doğru bilgi vermemişseniz şifrenizi değiştirmek daha zor olacaktır.

Hotmail giriş yap

Aynı şekilde birçok arama sitesinde yer alan aramalardan bir tanesi de MSN şifre değiştirme talebi olmaktadır. Yine bunun için de MSN adresine giriş yaparak oturum açmanı gerekmektedir. Kaydolmuş olduğunuz hotmail giriş bilgileri ile MSN oturumu açabilirsiniz. Sonrasında yine ayarlar kısmında yer alan şifre değiştirme adımını takip edebilirsiniz. Hotmail şifre değiştirme de olduğu gibi doğrulama kodunu girerek değiştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Hotmail giriş yap adımları ile siz de dünyanın en çok kullandığı e-posta servisi ile iletişiminiz yarıda kalmadan işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu da sizin sürekli iletişim halinde kalmanızı sağlayacaktır. Hotmail giriş yap butonuna tıklayarak hotmail hesabınız üzerinden işlemlerinizi yaparken MSN dünyasının eğlenceli alanına da giriş yapabilirsiniz. Birçok yerde bu iletişim adresini kullanarak kayıt işlemlerinizi de gerçekleştirmiş olacaksınız.

Exit mobile version