3000 Peşinat Ayda sadece 374 TL'ye bankadan satılık konut ilanları

Ev almak isteyenlere bir müjde de bankalardan geliyor. Hem düşük faizli konut kredisi sunuluyor hem de banka portföyüne geçen evler çok uygun fiyatlara satılıyor.

Şekerbank tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilanlar vatandaşı şaşırttı. Özellikle bankalarda alınan teminatlara dahil olan taşınmazlar belirli ödeme sorunlarının ardından banka portföyüne giriyor.

Ancak bunlar yatırım aracı olarak değil söz konusu meblağın tahsili için uygun fiyatlarla satışa sunulmak amacıyla portföyde tutuluyor. Hemen hemen her bankada bu ilanlara rastlamak mümkün ve belirli dönemlerde de çok uygun fiyatlara ev satışı gerçekleştirebiliyorlar.

Son ilanlarda da Şekerbank tarafından satışa sunulan bir daire görenleri şok etti. Aynı zamanda tarla, dükkan, apartman dairesi, müstakil ev gibi pek çok taşınmazı kapsayan bu ilanlarda bir ev yalnızca 3.000 TL peşinat ve ardından da 374 TL taksitle satışa sunuldu.

Keza söz konusu evin satışı için konut kredisi kullandıran Şekerbank faiz oranını 0,99’a çekti. Satış tutarı 29.251 TL olan konut için 3.000 TL peşinatın ardından 26.251 TL kredi kullandığınızda 374 TL aylık ödemelerle ev sahibi olabiliyorsunuz.

 

Şekerbank Satılık Ev İlanları

 

Şekerbank ev satışı konusunda 3.000 TL peşinat ve 374 TL aylık taksitlerle sattığı 63 metrekarelik apartman dairesi ile gündeme gelmeyi başardı. Ancak bankanın portföyünde yalnızca bu ev yok.

Aynı zamanda 81 ilde elde edilen taşınmazların satışı düzenli olarak yapılıyor. Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yer alan apartman dairesi 63 metrekare büyüklüğündeydi ve 3.katta bulunuyordu. Benzer ilanlara göz atan vatandaşlar ise Afyon İhsaniye’de yine çok uygun fiyatlara sunulan bir daire daha gördüler. Termal dairenin satış fiyatı için 45 bin TL talep ediliyor.

Şekerbank web sitesi üzerinde yayınlanan bu ilanlarda aynı zamanda ucuza tarla almak yine mümkün. Uygun fiyatlar yine dikkat çekerken 258 metrekarelik bir arsa için 8.866 TL satış bedeli duyurulmuş. Ki aynı zamanda daha büyük arazilere de ulaşılabiliyor. Ardahan merkez ilçesinde 2.673 metrekare arsaya 9.000 TL karşılığında sahip olabiliyorsunuz. Üstelik bu taşınmazları alırken kredi kullanımında da Şekerbank aracı oluyor ve finansman desteği sağlıyor.

Şekerbank’tan satılık konut ilanları https://sekerbank.intengo.com/gm-index.intengo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap