2022 Tatil Kredisi ile Pandemi Stresinizi Atma Fırsatı

2022 Tatil Kredisi ile Pandemi Stresinizi Atma Fırsatı 2022 yılında başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 virüsü herkesi evde kalması için mecbur da bıraktı. Eskiden insanlar istediği zaman istedikleri yerlere giderken şuan sağlık sorunu olabileceği endişesinde olup askıya almış durumda. Askıya alan insanlar da az sayı da dünya genelinde tatil özlemini yaşayan kişiler gün geçtikçe artış göstermektedir. 

Pandemi süreci boyunca sıkılan insanlar artık rahatlamak istiyor. Bu rahatlığı da tatil sayesinde yaşamak istiyor. Nakit para bulamayan kişiler ise bankadan kredi çekerek tatil özlemini gidermek istiyor. 

Her bankanın kendine özgü kampanyaları olmaktadır. Bayram için yapılan kampanyalar şu an aktif olarak artış göstermektedir. Tatile gitmek için nakit bütçesi olmayan kişiler ise çözümünü tatil kredisinden yana hakkını kullanıyor.

Pandemi Sürecinde Evde Sıkılan Kişilerin Tatil Kredisine Olan Yoğun İlgisi Devam Etmekte

Pandemi Sürecinde Evde Sıkılan Kişilerin Tatil Kredisine Olan Yoğun İlgisi Devam Etmekte

 Bankalar her sene yeni kampanyalar düzenleyerek müşteri kazanmak amacındalar. Hem bu sayede müşteri kazanıp hem de kişilerin rahatlamasını sağlamaktadır. Geçen senelerde olduğu gibi bu sene de her banka kendi bütçelerine uygun kredi kampanyaları düzenlemektedir. 2022 yılı için tatil kredisinin bütçesini düzenleyen bankalar müşterilere açık hale getirmiştir. 

Sürekli evde olmaktan dolayı bunalan sıkılan kişiler bu kampanyaların çıkması için bekliyorlardı. Kampanyalar çıkar çıkmaz tatil kredisi kullanarak yaz aylarını evde geçirmek istemiyorlar. 

Evde kalarak sıcaklık çekmek yerine tatil beldelerinde rahatlamak isteyen kişiler soluğu bankalarda almış bulunmakta. Aşağıda siz değerli okuyucularımız için en uygun tatil kredisi oranlarını inceleyerek özetlemeye çalışacağız.

Daha çok zamanınızı almadan düşük faiz oranları ile tatil kredisi sunan bankaları inceleyelim. Şu uyarıyı vermeden geçmeyelim. İsmi tatil kredisi olsa bile her krediler gibi geri ödeme konusunda faizi ile birlikte ödeme yapacağınızı unutmayınız. Tatile gitme ümidi ile çekeceğiniz kredi için bütçenizi şimdiden ayarlama yaparsanız sonra ödeme konusunda zorluk yaşamazsınız. Tatil kredileri de diğer ihtiyaç kredisi gibi düşünebilirsiniz. 

Kredinfo.com olarak sizlere düşük faizle nasıl tatil yapılır bahsetmeye çalışacağız.

Fiyatı En Düşük 2022 Tatil Kredisi Hangi Banka Ait?

Fiyatı En Düşük 2022 Tatil Kredisi Hangi Banka Ait?

Aslında birçok özel banka tatil kredisi adı altında çok sayıda kredi çeşitleri kampanya şeklinde tatilcilere özgü yapabiliyor. Fakat yaz ayların da tatil kredisi için olan talepler çok oldukları için yaz aylarına özel düşük faizli ödeme şekilde birden çok banka ekstra indirim yapabiliyor. Şimdi siz sevgili okuyucularımız için en düşük ve en uygun faizli bankaları sıralıyoruz. Hadi başlayalım…

ING Bank Tatil Kredisi; %1,35 faiz oranı ile tatil kredisi imkânı sunmaktadır. Örnek olarak 10.000 TL 24 ay olarak 506 lira taksitle ödeyerek tatil imkânından yararlanabilirsiniz.

QNB Finansbank Tatil Kredisi; QNB bank tatil için yapmış olduğu kampanya da %1,39 faiz oranı ile kredi imkânı sunabiliyor.

TEB Tatil Kredisi; TEB bankası tatil kredisi için %1,45 oranı ile diğer bankalara göre biraz daha yüksek faiz ile kredi imkânı sunmakta.

Enpara.com Tatil Kredisi; Enpara dijital bankacılık kullananlar için %1,59 masrafsız kredi imkanı sunuyor, faiz oranı fazla görünebilir ancak sigorta ve dosya masrafı bulunmadığını hatırlatalım..

Türkiye İş Bankası Tatil Kredisi; Listemiz de diğerlerine göre yüksek faiz ile kredi sunan banka %1,65 olarak iş bankası tatil kredi imkânı sunuyor.

Garanti Bankası Tatil Kredisi; %1,95 faiz oranı ile tatil kredisi sunabiliyor.

Yapı Kredi Tatil Kredisi; %2,14 faiz oranı ile Yapı Kredi bankası tatil kredisi sunmakta.

2022 Tatil Kredisi Nasıl ve Nereden Çekilmektedir?

2022 Tatil Kredisi Nasıl ve Nereden Çekilmektedir?

Yukarı da belirtilen bankaların kredilerine göz gezdirdikten sonra hangi banka aklınıza ve cebinize uygun ise o bankanın şubesine gitmeniz gerekir. 

Memur ya da hangi bankadan maaşınızı alıyorsanız ilk o banka ile iletişim haline geçiniz. Size özel kredi faizi verebilmektedir. Ardından şubeye gitmeniz gerekmektedir. Şubeye giderken sizden gerekli evraklar isteyeceğinden haberiniz olmanız gerekmektedir. Bireysel bankacılık bölümünden sıra alarak bireysel bankacılık yönetmeni ile görüş sağlayacaksınız.

Tatil kredisi çekmek istediğinizin talebinde bulunduktan sonra banka yönetmeni sizin maaş ödeneğinizi soracaktır. Yani nerde çalıştığınızı ve kaç yıldır orada çalıştığınızı doküman halinde talep edecektir. E devlet kullanarak da bu dokümanlara tek tuşla indirim sağlayabilirsiniz. Ardından banka yönetmeni size birkaç soruları olacaktır. Hangi kredi türü seçmek istediğinizi kaç ay için de ödeme yapıp kaç TL kullanmak istediğinize varıncaya kadar sisteme girişini yapacaktır. 

Kimlik kartınızı bu süre zarfında yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir şayet kimlik kartınız yoksa pasaport ve ehliyet kimlik kartınız da size yardımcı olabilmektedir. Banka yönetmeni başvuru yaptıktan sonra ilk önce gittiğiniz bankanın müdürü onayını alır ardından kullanmak istediğiniz tutar yüksek ise genel merkeze gönderilmektedir. Ama o bankadan maaş alıyorsanız buna gerek kalmadan banka müdürünün onayı ile tek tuşla onay verilmektedir. Sistem de onay verilmişse hesabınıza hemen paranız yatırılmaktadır. Siz banka yönetmeni ile ister hemen ister 3 ay sonra yani ertelemeli ödeme şekilde anlaşma sağlayabilirsiniz.

2022 Yılında Tatile Çıkmak Ne Kadar İnsanlara Güven Kazandırır?

Dünya genelini etkileyen pandemi süreci ülkemizi de etkilemiştir. Dışarı çıkarken tereddüt halinde korkarak çıkıyoruz. Bazı zamanlar da işimiz yoksa bile dışarı çıkmak için bile adım atmaz hale geldik. Ama bu davranış bizi içimize kapatmış durumda. Psikolojik halimizi çok etkilemiştir. İnsanlarla sohbet etmeyi onlarla bir şeyler yapmayı özlemiş durumdayız. 

Tatil beldelerinin kalabalık yer olduğunu unutmamız gerekmektedir. Bu ortamlardan sıkılmış olsak da ruhumuza iyi gelen tatili de atlamamak isteriz. Siz değerli okuyucularımız için küçük bir kaç öneri de bulunmak isteriz. Güvenli ortamlar da tatilinize devam edebilirsiniz. Mesela hijyen açısından son derece önem veren. Temizlik konusunda aklınıza soru işareti kalmayan. Çalışanları güler yüzlü olup maskelerini sürekli takan. Mesafe kısma önem veren gibi yerler de rahatlık sağlayabilirsiniz. 

Bu örnekle de kalmayıp çadır kamplarına göz atabilirsiniz. İstediğiniz yerlere arabanız ile çadırınızı taşıyarak tatilinize devam edebilirsiniz. Dilerseniz deniz kenarında dilerseniz manzara karşısında dilerseniz ormanlık alanda çadırınızı kurarak ruhunuza iyi gelen şeyleri yapabilirsiniz. 

Diğer bir seçenek ise karavan alabilirsiniz. Son zamanlar da herkesin merak ettiği ve kiralama olsun satılık olsun trend haline geldiği kafa dinleme türüdür. Karavanların içinde hem rahatlıkla yatağınızı yatıp istediğiniz zamanlarda tv keyfi yapabilirsiniz. Hatta bununla da kalmayıp tuvalet ihtiyacınızı bile karavan içerisinde giderebilirsiniz. 

Fazla kişi olan ortamlardan kendinizi bu süre zarfında ne kadar uzak tutarsanız sağlığınız açısından iyi yapmış olursunuz. Hem bu sayede tatil yapmış olursunuz hem de covid hastalığından korunmuş olursunuz. Kendinizi izole etmiş tatil geçirmiş olabilirsiniz. 

Tatile çıkmak isteyen kişiler için şimdiden iyi sağlıklı huzurlu tatiller dileriz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap