.
.

2022 Sevgililer Günü Mesajları

.
.

2022 Sevgililer Günü Mesajları Ülkemizde ve dünyada 14 Şubat tarihinin büyük bir önemi var. Bugün tüm sevgililer birbirlerine hediyeler alıyor, bir araya geliyor güzel ve aşk kokan bir gün geçiriyor. Bunun yanı sıra bugünü birbirlerinden uzakta geçirmek zorunda olan sevgililer de bulunuyor. Bu âşıklar için 14 Şubat daha bir duygulu ve özel geçiyor. Farklı farklı yerlerde olan sevgililerin özlemleri böyle günlerde daha yoğun yaşanıyor. Birbirinden uzakta olan sevgililer 2022 Sevgililer Günü mesajları paylaşarak bugünün önemini paylaşabiliyor.

Sevgililerin duygu yoğunluğu bu gibi durumlarda çok daha hasret kokan şekilde yaşanıyor. 14 Şubat için güzel sözler paylaşarak aşkınıza onu ne kadar çok sevdiğinizi gösterebilirsiniz. Ona olan özlem, hasret ve aşkınızı bu güzel sözleri kullanarak paylaşabilirsiniz.

Sevgililer gününün yaşattığı hisleri sevgilinize özel hale getirmek için paylaşımlar yapabilirsiniz. Aşkınıza özel 14 Şubat mesajlarını sosyal medya üzerinden ya da sevdiğinize özel olarak gönderip onun gününü çok güzel bir şekilde kutlayabilirsiniz. Böylece aranızdaki ilişki daha da güçlenecek ve hak ettiğiniz mutluluğu elde edeceksiniz.

2022 Sevgililer Günü Mesajları
2022 Sevgililer Günü Mesajları

Editörün Seçimi En Özel 2022 Sevgililer Günü Mesajları

  1. “Sevgililer Günü’nde kalbim seninle atıyor. Seni seviyorum ve her anımı seninle paylaşmak istiyorum.”
  2. “Aşk dolu bir Sevgililer Günü geçirmeniz dileğiyle, seni seviyorum!”
  3. “Seninle geçirdiğim her an, kalbimde özel bir yer ediniyor. Sevgililer Günümüz kutlu olsun!”
  4. “Sana olan sevgim her geçen gün büyüyor. Sevgililer Günü’nü en güzel şekilde geçirmeniz dileğiyle.”
  5. “Kalbimin tek sahibi, Sevgililer Günü’nü seninle geçirmek en büyük dileğim.”
  6. “Sevgililer Günü’nü kutlayacak bir kalbim var, adı da sen. Seni seviyorum!”
  7. “Seninle her gün Sevgililer Günü gibi özel ve dolu dolu geçiyor. Seninle olmak benim en büyük hediye.”
  8. “Aşkınla kalbimi ısıtıyorsun, Sevgililer Günü’nü seninle kutlamak bana mutluluk veriyor.”
  9. “Sevgililer Günü’nde seninle birlikteyken, her günüm kutlama havasında geçiyor. Seni seviyorum!”
  10. “Sevgililer Günü’nü seninle geçirmek, hayatımda sahip olabileceğim en güzel hediye.”

Unutmayın, Sevgililer Günü sevgilinizle birlikte romantik ve özel anlar yaşamak için harika bir fırsattır. Duygularınızı açıkça ifade ederek, ona olan sevginizi göstermek için bu özel günde güzel sözler ve jestlerle yaklaşabilirsiniz. Herkese mutlu ve aşk dolu bir Sevgililer Günü dilerim!

2022 Sevgililer Günü Mesajları

  • Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.
  • Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Sevgililer günün kutlu olsun!
  • Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de sana hep hep yeniden başlamak isterim. Sevgililer günün kutlu olsun bir tanem.
  • Üşüyor musun? O zaman gel yanıma! O kadar yaktın ki canımı, üşümezsin bir daha. Sevgililer günün kutlu olsun bir daha…
  • Aşk nedir, bilmiyorsan gecelere sor, şu sapsarı yüzlere, şu kupkuru dudaklara sor. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.
  • Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim…
  • En imkânsız hayalimdi, sabah seninle uyanmak. Ömrümün sonuna kadar seninle yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun sevdiğim.

Çiçek dalda sen yanımda koklanınca güzel dünya aşktan başka her şey yalan yaşadıkça. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Bazen sorarlar, “Hayatında biri var mı” diye. Hayatımda biri yok. Birinde hayatım var. Sevgililer günün kutlu olsun sevdiğim.

.

Bana kimse sen gibi baktı mı bilmem, ama ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım. Sevgililer günün kutlu olsun canım aşkım.

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var.

Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Bu şehir güzelse, senin yüzünden… Sen dünyada olmasan diyorum ben ne yapardım. Seni çok seviyorum aşkım sevgililer günün kutlu olsun.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara…

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

.

Bazı insanların sesinde mutluluk gizli… İşte sen de o insanların en mühimisin benim için aşkım. Sevdiğim sevgililer günün kutlu olsun.

Uyurken seni izlemek vardı şimdi. Kokunda sarhoş olmak… Seni uyandırmak için can atmak ama kıyamamak. Aşkım sevgililer günün kutlu olsun.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni.

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana. Sevgililer günün kutlu olsun Bi tanem, seni çok seviyorum.

Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gününde beraber olmayı diliyorum.

Eğer gökyüzü bir parça kâğıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.

.

Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana “Sevgilim!” diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum.

Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin. Sevgililer günün kutlu olsun!

Hâlet-i ruhaniyem’dir kelâm ettiğim lisân! Ya O”nadır, ya O”nunla O”lana, ya aşk’adır, ya da aşk’la yanana! Sevdiğim sevgililer günün kutlu olsun.

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.

Modern aşk istemem, üzüntüden başka ne ki? İlkel aşk isterim, aşkın en ilk”el halini. Seni isterim her halinle. Sevgililer günün kutlu olsun canım.

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

.

Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler. Seni seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canım.

Seviyorum seni ben her gün anacağım, sevgilim aşkım diyerek sana koşacağım seni bir gün anıp sonra atmayacağım sevgim büyüktür bir güne bırakmayacağım.

Senin gülüşün bana cennetten atılan ekmek kırıntısı gibiydi, ben ise bir serçe, karın tokluğuna sevdim seni… Sevgililer günün kutlu olsun canım aşkım.

Bir gülüşün ateşiyle yakmasını biliriz ölümün önünde sigaramızı. Seni canımdan çok seviyorum sakın bırakma ellerimi. Sevgililer günün kutlu olsun canım.

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun!

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

.

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun Aşkım.

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Öyle biri olacak ki her şeyi unutturacak… Ve diyeceksin ki… Bana içinde sen olmayan her şeyi unutturdun. Sen benim com için işte öylesin aşkım sevgililer günün kutlu olsun.

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiç bir şey seni sevmek gibi değil! Seni o kadar çok özledim ki… Sevgililer gününde yanında olup sana sarılmak için çıldırıyorum…

.

20 yorum

Sevgilime ne yazacağımı bilemiyordum, çok yardımcı oldu.

Mesajlar çok anlamlı, sevgilime hangisini yollayacağımı bilemiyorum.

Bu yıl sevgilime en anlamlı mesajı buradan buldum.

Birbirinden özel mesajlar, teşekkürler!

Sevgilimle aramızdaki bağı ifade eden en güzel mesajlar burada.

Bu mesajlarla Sevgililer Günü daha da anlamlı olacak.

Aşkımıza uygun mesajları buldum, mutluyum!

Böyle güzel mesajları bir araya getirdiğiniz için teşekkürler.

Sevgilime olan hislerimi bu mesajlarla ifade edebileceğim, harika!

Bu kelimelerle sevgilime duygularımı ifade edebileceğim.

Aşkı anlatmanın yolları burada, çok beğendim.

Çok etkilendim, sevgilime yollayacağım mesajları burada buldum!

Aşkımızı anlatan en özel mesaj burada, tebrikler!

Sevgilime olan duygularımı bu mesajlarla anlatacağım, teşekkürler.

Her bir mesaj ayrı bir duyguyu ifade ediyor, çok etkilendim.

Tam da aradığım şeyler, sevgilim çok sevecek.

İşte tam da sevgilime yazacaklarım, çok teşekkürler.

Harika bir derleme, sevgilime göndereceğim mesaj burada.

Sevgilime hissettiklerimi en iyi bu mesajlar anlatıyor.

Böyle güzel mesajları bulduğum için çok mutlu oldum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap