2019-2020 Erkek Sakal Modelleri – Trendleri

2019-2020 sakal modelleri neler? 2019-2020 yeni sakal modelleri neler? 2019-2020 senesinde kendinizi yenileyin ve sakal modelinizi sezonun en popüler trendleri arasından seçin!

2019- 2020 sakal modelleri neler? 2019-2020 yeni sakal modelleri neler? 2019-2020 senesinde kendinizi yenileyin ve sakal modelinizi sezonun en popüler trendleri arasından seçin!

Modanın en farklı özelliklerinden birisi de belli bir zaman içerisinde bir döngü içerisinde değişmesidir. Bir dönem çok havalı olanlar diğer bir dönem değerini kaybeder. Erkeklerde sakal modası da aynı şekilde, her dönem farklı trendler çıkar.

Bu trendleri takip etmek ve sakal kesimlerini ona göre yeniden şekillendirmek de erkekler için kaçınılmazları arasındadır. Erkekmi.com olarak bu konuda işinizi kolaylaştırıyoruz. Sizler için 2018 senesinin en iyi sakal modelleri hakkında içerik hazırladık.

2019-2020 Senesinin En İyi Sakal Modelleri

Kirli Sakal

2000’li yılların popüler sakal modeli geri dönüyor. Kirli sakal tüm dönemlerin en fazla sevilen sakal modellerinden biri.

En iyi yanı ise çok fazla bakım ve sürekli uğraş istemiyor oluşu. Sert ve daha fazla erkeksi görünüm adına birbir olan bu tarzın kadınlar tarafından da oldukça fazla sevilen bir model olduğunu unutmamalısınız.

Kirli sakal için ideal olan uzunluk, sakalın ortalama on günlük uzunluğu olduğu belirlenmiştir.

Gölge Sakal

Bu görünüm genellikle 1980 dönemlerinde yaygındı ancak sonrasında yaygınlığını kaybetti. Gölge sakal serseri, özgür ve vurdumduymaz bir görüntü oluşturuyor. Özellikle sakal bıraktıktan ilk bir hafta içerisinde oluşan bu sakal görünümü, sonrasında yerini kirli sakala bırakıyor.

Kötü çocuk rolünü sevenler için, sakalları pek fazla sık olmayanlara yakışıyor.

Tam Sakal

Zamanın eskiticiliğinden başarı ile geçen bir sakal modeli. Moda ve trendler değişiyor olsa da, bu tarz sakalın her zaman kullanıcısı vardır. Bu bakımdan hiçbir zaman demode kalmayacak bir modeldir.

İyi bir tam sakal bırakmak hiçbir zaman kolay bir iş değildir. Biraz kesim ve dikkat isteyecektir. Fakat çok fazla uğraşmak istmezseniz de bir şekilde kendisini var edebilecektir.

Erkeksi görünümün en iyi sakal modellerinden birisi olan bu sakalın ne zaman sakal modası haline geldiği bilinmemekte, belki de moda diye bir şey yokken dahi bu model olduğu düşünülmekte.

2019-2020’in en iyi sakal modellerinden birisi tam sakal.

Uzun Hipster Sakalı

Uzun ve tarzına göre kıvrık bıyık detayı, aşağıya doğru inan,yanları inceden alta doğru kalınlaşan sakallar, sakalın sıklığı, kalınlığı gibi detaylara göre oldukça farklılaşabilen bir sakal modeli.

2019-2020 ’in en havalı sakal modellerinden bir tanesi olan uzun hipster sakalı en az geçtiğimiz yıllarda olduğu kadar bu senede popüler olmaya devam edecek. Uzun ve taralı saçlar ile olduğu kadar kel kafa detayı ile de oldukça uyum gösterebilen model, aksesuarlar ile de iyi görünmekte.

Yüzde bulunan kötü detayları saklamaya yardımcı olan, mağara adamı modeli olarak da adlandırılan bu model, ne kadar öyle gibi görünmüyor olsa da iyi bir bakım ile size şehirli ve bakımlı bir erkek modeli yaratabilir.

Van Dayk Modeli

Bu sakal modeli 17. yüzyıl Fransız Ressam Antoni Van Dayk’ın isminden gelmektedir. Yanaklar pürüzsüz olurken, keçi sakal ve bıyıklar bırakılır. Buna rağmen bu model sakalın pek fazla değişken tarzı da görülür. Örneğin sakalın favoriye yakın kısmını hafif gölgeli olarak bırakabilir ya da bıyığı ince yapabilirsiniz.

Tüm bu sakal modellerini sene boyunca kullanırken, istediğiniz modeli berberinize kestirerek, basit bir sakal bakımı yaparak, yakışıklı bir 2018 senesi sizi bekliyor olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap