.
.

2019-2020 Erkek Saç Kesimleri ve Modelleri

Mevsimler ile beraber trendler, trendler ile birlikte gardıroplar, gardıroplar ile beraber de görünümler değişiyor. Bu yüzden erkekler için 2019-2020 erkek saç modelleri önem arz ediyor.

.
.

Mevsimler ile beraber trendler, trendler ile birlikte gardıroplar, gardıroplar ile beraber de görünümler değişiyor. Bu yüzden erkekler için 2019- 2020 erkek saç modelleri önem arz ediyor.

Saçlarınızı kestirmeden önce ya da saç modelinizi değiştirmeden önce 2019-2020 erkek saç modelleri için aşağıda bulunan fotoğraflara göz atmanız gerekmekte. Ne dersiniz? Bu saçlardan birisini belkide kendinize yakıştırabilirsiniz.

Bu yazımızdaki erkek saç modeli önerileri yapılmış olan defilelerden alınmıştır. Kıvırcık saçlar, kalın telli saçlar, düz ya da ince telli saçlar için harika bir sene bekliyor olacak.

2019-2020 Popüler Erkek Saç Kesimleri

Dağınık dokuya sahip saç modelleri
Dik tarzda saç modelleri
Yandan kesimli saç modelleri
Uzun kaküle sahip saç stilleri
2019-2020  Erkek Saç Modelleri
1970’lerden Esinti

Birçoğumuzun da öngörebildiği üzere, 2019-2020’de erkekler arasında en fazla kullanılacak olan model, The King in the North Kit Harington’un omuzlarına kadar dökülen saçları olacak.

.

1970 döneminin ve 1980’lerin dalgalı tarzının modern versiyonu olan bu görünümü yaratmak adına ilk olarak saçlarınızı uzatmanız gerekmekte. Erkekler için Alexa Chung’da denilebilecek bu tarza asıl havasını veren, saçlara doğal hacim vermek adına katların doğru bir şekilde kesilmesi.

Bu saç modelini kendinize göre şekillendirebilirsiniz. Saçlarınız ince telli isie saçlarınız nemli iken diplerine tuzlu sprey sıkın ve kuruyana kadar saçlarınızı kurutma makinesi ile ellerini ile kabartarak kurutun. Saçlarınız kalın telli ise saçlarınızı havlu ile kurutmanız yeterli olacaktır.

Tutarsız Kısalık  

Tasarımcılar bu yıl militer kısalıktaki düzgün kesimler yerine saç boylarını biraz da olsa uzatma kararı aldı. Ve bu karar ile erkeklerin saçlarına daha dokulu ve hareketli bir görünüm kazanmasına yardımcı oldu.

Bu saç görüntüsüne ulaşmadan önce dikkat etmeniz gereken iki şey var; kafa şekli ve saç çizgisi. Dokulu kesimlein en iyi açık saç çizgisine sahip erkeklere yakışabileceğini unutmamalısınız.

Eğer saçlarınızı trende uyarak kısa kestirecekseniz şekillendirme konusunda da oldukça rahat olacağınızı da belirtmeliyiz. Avucunuza sıkacak olduğunuz deniz suyunu saçlarınızın arasında gezdirmeniz yeterli olacaktır.

Kat Kakül

.

Son zamanlar kaküllerin saç modasının revaçta olduğunu görüyoruz. Bu sezon kaküller biraz daha sadeleşti ve daha Fransız bir hal aldı diyebiliriz.

Saçlarınızı kestirirken kuaförünüze üst ve sol kısımlarını daha uzun bırakmasını söyleyebilirsiniz. Bu sayede de saçlarınızı istediğiniz zaman yana yatırabilirsiniz.

Kakülün en fazla zayıf ve kemikli yüz tarzları için en uygun olduğunu belirtmeliyiz. Kaküllerinize biraz doku kazandırmak için kullanmış olduğunu şekillendiricileri saç diplerinize uygulamanız gerektiğini de eklemeniz de fayda var. Bu sayede saçlarınıza hareket ve tanım kazandırmayı mümkün hale getirebilirsiniz.

Drugstore Cowboy

Neredeyse bütün erkekler Matt Dillon’un 1989 dönemi filmindeki karakterini hatırlar. İşte o günleri geri çağıran bir saç modeli ile karşınızdayız.

Bu modelli kendinize uygulamak istiyorsanız eğer saçlarınızın en az on beş santim olması gerekmekte. Eğer saçlarınız daha uzunsa bu modeli kendinize uygun bir hale getirmeniz daha kolay.

Hiç kimse Matt Dillon’a benzemese de sorun değil, zira bu saç modeli her tür tipi için uygun. Eğer bir de kalın telli saç tipine sahipseniz oldukça şanslısınız. Saçlarınız ince telli ise bu modeli en havalı hale getirmek için birkaç saç ürünü kullanmanız gerekmekte.

.

Kullanmanız gereken saç ürünü ise; deniz suyu, şekillendirici krem ve havlu ile kurulama yeterli olacaktır.

Doğal Kıvırcık

Düz ve dalgalı saçlar kadar afro saç modelleri geçtiğimiz dönemler son derece yaygın bir saç modeli haline geldi.

Doğal hali ile güzel olan trendi sadece saçlarınız bu kadar kıvırcıksa görünümünüze uydurmanızı öneririz. Saçlarınızı doğal hali ile kurumaya bırakın. Kıvırcık saçlar için özel üretilmiş tarak ile nazikçe taramayı unutmayın.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap